Sila la like kalu anda like. HEHE

10 Sep 2011

Ini Serius! : napew tajuwk niew akuw tuliews macaniew





Penah tgok tak rakan-rakan anda atau rakan kepada rakan anda, menggunakan ayat yg ditambah “iew” mcm tajuk kt atas tu? Ape yg korg buat eh kalu nmpk? Wat cam bese je ke? Ke ad rase “geli”  sket.. eh sblum tu aku nk mntk maap la ye kalu anda sndiri yg tergolong dlm org yg gune “iew-iew” ni.. siyes aku tak berniat lngsung nk mengguris hati korg… ahaks.


Utk pngetahuan korg, aku cukup tak suke kalu aku ade t’rnmpk org gune penulisan sebegitu.. rase “geli” pun ade sket.. aku rase tak puas hati selagi tak wat sesuatu kt org cmni.. (haha jahat gila aku). Dan korg nk tau ape yg aku wat? Kalu aku nmpk kt facebook same ade dlm status atau komen.. kebiasaannye, aku akan beri komen yg ade kne mngene ngn ape yg “dyorg” tulis.. tp komen aku tu haruslah dlm versi “iew” yg sgt dasyat. Haha! Bukan ape.. nk bg “dyorg” prasan sket ap yg aku cube smpi kn.. contoh komen yg bese aku berikan mcm kt bwh ni :

Ewh iyew kew? Bilew? Npew lew jadiew macawm tuw..
Cew citew skewt.. kitew pown nawk taw juwgawk..
bulew tawk? aww..
p.s : (dagu aku bengkok skejap lepas bace ni 2 kali)

yeah! Exactly like that one. Yg “p.s” tu pun termasuk jgak. Hahaha.. ade sape2 penah tekene mcm ni?  Ataupun korg penah wat mcm yg aku wat ni? Atau korg ade wat sesuatu yg lebih dasyat? Leh la kongsi ngn aku skali.. sok-sok bleh aku try.. Huhu.. Sekali lg aku memohon maap, sbb siyes aku tak berniat pon nk mengguris hati korg.. ahaw :p


di sini ade disertakan link vlog IniAnwarHadi psl gejala “eww” ni. Rasenye ramai yg dah tgok.. tp kalu nk tgok lg.. boleh je nk tekan kt link tu.. haha!

22 comments:

  1. fham persaan insan begini...HUHU

    ReplyDelete
  2. sumpah geli + mnyampah even kwn sndri pown . grrrrr!!!

    ReplyDelete
  3. eya xkisah cma susa nk fhm pa di tulis..last2 xbaca la jwbnya

    ReplyDelete
  4. hah tu yg mnyebabkn mnyampah tu.. aww

    ReplyDelete
  5. awwww...kerperlianmu tersalah dengan ayat 'w' dibelakang...hahaha...nampk gedik gk lau guna selalu kn...


    bab kata anwar hadi..xcOmey langsung..haha

    ReplyDelete
  6. hahah menganjing balik kan. wat masa ni aku xada lg jumpe status mcm tu,. kalu ada aku kutuk je. haha

    ReplyDelete
  7. tau takpe// tapi biasanya suka jugak baca..terasa diri cam manja la pulak.. ahaks

    ReplyDelete
  8. reply camtu gak..tiru cara iew iew die tuh..haha

    ReplyDelete
  9. hewhewhewhew....terbaekw...terbawek...terbweak..
    ^_^ macam tak sesuai lak letak "w" nie...

    ReplyDelete
  10. iteww shuke leww uless ccamnieww..muuaxxx

    ReplyDelete
  11. ait.. tetibe dpt kiss plak.. ewww :p

    ReplyDelete
  12. yeaaahh ! seeeppp ! samala .. agak geli .. kadang2 guna jugak untuk perli org .. hik3

    ReplyDelete
  13. geli oi geli duk eww eww..haha

    ReplyDelete
  14. penat je nk type lg panjng nk "eww ewww"..getis!

    ReplyDelete

Popular Posts