Sila la like kalu anda like. HEHE

10 Sep 2011

Ini Serius! : napew tajuwk niew akuw tuliews macaniew





Penah tgok tak rakan-rakan anda atau rakan kepada rakan anda, menggunakan ayat yg ditambah “iew” mcm tajuk kt atas tu? Ape yg korg buat eh kalu nmpk? Wat cam bese je ke? Ke ad rase “geli”  sket.. eh sblum tu aku nk mntk maap la ye kalu anda sndiri yg tergolong dlm org yg gune “iew-iew” ni.. siyes aku tak berniat lngsung nk mengguris hati korg… ahaks.


Utk pngetahuan korg, aku cukup tak suke kalu aku ade t’rnmpk org gune penulisan sebegitu.. rase “geli” pun ade sket.. aku rase tak puas hati selagi tak wat sesuatu kt org cmni.. (haha jahat gila aku). Dan korg nk tau ape yg aku wat? Kalu aku nmpk kt facebook same ade dlm status atau komen.. kebiasaannye, aku akan beri komen yg ade kne mngene ngn ape yg “dyorg” tulis.. tp komen aku tu haruslah dlm versi “iew” yg sgt dasyat. Haha! Bukan ape.. nk bg “dyorg” prasan sket ap yg aku cube smpi kn.. contoh komen yg bese aku berikan mcm kt bwh ni :

Ewh iyew kew? Bilew? Npew lew jadiew macawm tuw..
Cew citew skewt.. kitew pown nawk taw juwgawk..
bulew tawk? aww..
p.s : (dagu aku bengkok skejap lepas bace ni 2 kali)

yeah! Exactly like that one. Yg “p.s” tu pun termasuk jgak. Hahaha.. ade sape2 penah tekene mcm ni?  Ataupun korg penah wat mcm yg aku wat ni? Atau korg ade wat sesuatu yg lebih dasyat? Leh la kongsi ngn aku skali.. sok-sok bleh aku try.. Huhu.. Sekali lg aku memohon maap, sbb siyes aku tak berniat pon nk mengguris hati korg.. ahaw :p


di sini ade disertakan link vlog IniAnwarHadi psl gejala “eww” ni. Rasenye ramai yg dah tgok.. tp kalu nk tgok lg.. boleh je nk tekan kt link tu.. haha!

Popular Posts